Bananaprint amb Star Wars Catalunya

swcatalunya/ març 24, 2017/ 1ª Jornada Solidària Star Wars Catalunya, Inici, Uncategorized

 

 

Star Wars Catalunya el conformem un grup d’aficionats que participa en esdeveniments de tota índole a favor d’organitzacions benèfiques de Catalunya. Encara que col·laborem amb diferents associacions de manera habitual, també ho fem de forma eventual amb altres entitats que sol·liciten el nostre suport en actes solidaris.

Per al proper 21 de maig estem preparant la Primera Jornada Solidària Star Wars Catalunya, on el nostre amor per la saga galàctica ens permetrà promoure les obres benèfiques a les que donem suport. L’esdeveniment, que estem segurs que despertarà una infinitat d’emocions entre els assistents, aprofitarà la celebració del 40 aniversari de l’estrena de la pel·lícula. Totes les activitats es desenvoluparan a La Farga Congress de l’Hospitalet i esperem entre 2.500 i 3.000 assistents.

Com no podia ser d’una altra manera, Bananaprint oferirà samarretes personalitzades i material relacionat amb Star Wars. Les peces (exclusives per a socis) seran una dessuadora amb caputxa Gildan Heavy Blend, 1 Soft Shell Roly Antartida, i una samarreta del model Fruit of The Loom Value Weight. Totes les peces han estat triades en blau royal. La dessuadora i el soft Shell comptaran amb detalls personalitzats a pit i esquena a un color, i la samarreta només al pit. Bananaprint també oferirà samarretes de venda als assistents. Una magnífica oportunitat per a dur-se a casa un bonic record d’un dia en el qual la solidaritat anirà de la mà de la passió per una pel·lícula escrita en lletres d’or en el llibre de la història del cinema.

Les associacions amb les que col·laborem de forma periòdica tindran un espai per muntar els seus estands, des dels quals informaran sobre les seves iniciatives i activitats. A més, hi haurà un espai per poder donar sang de la mà de Banc de Sang i teixits, entitat amb la qual col·laborem, i els visitants podran prendre part de les exposicions sobre vestits, uniformes, accessoris i armes que apareixen a la pel·lícula, a més de assistir a conferències sobre com fer una armadura i com casen ciència i cinema. També es desenvoluparan rifes i divertides activitats pensades per a l’ocasió, tot això amenitzat per artistes que posaran el seu art a disposició del públic assistent, facilitant-que puguin viure activament un ambient inspirat en la seva pel·lícula favorita.

Entre les activitats que estan previstes destaquen un concurs de dibuix amb la temàtica de Star Wars on els guanyadors rebran els seus corresponents premis i un taller de globosables on els nens podran construir el seu propi sabre làser. També es podran pintar imatges de Star Wars, participar en un taller d’esgrima Jedi o un taller de xapes, i ser maquillats com el teu personatge de Star Wars favorit.

Una altra de les activitats més esperades és una exhibició d’esgrima Jedi, que estarà acompanyada de divertits photocalls amb els personatges de Star Wars, l’experiència de pilotar una nau estel·lar sota els efectes del vídeo croma, i la possibilitat d’adquirir pegats, xapes i samarretes personalitzades i peces inspirades en la pel·lícula.

Tots els beneficis de les entrades, la venda de marxandatge i les rifes seran donats a les associacions amb les que col·laborem habitualment. Com més gran sigui l’èxit de la convocatòria, més diners aconseguirem per a les organitzacions benèfiques. Estem segurs que l’èxit en la participació ens permetrà créixer en la convocatòria de l’any que ve.

Que la força us acompanyi!

Share this Post