Uneix-te!

Vols participar amb el teu vestit en els nostres actes socials i benèfics? Els nous membres són sempre benvinguts.

Si tens un vestit o armadura de Rebel, la República, Imperial o qualsevol altre pertanyent a la saga Star Wars, segueix els passos que donem a continuació.

1. Requisits mínims

  • Has de tenir almenys 18 anys. No podem acceptar a menors d’edat.
  • Has de tenir un vestit o armadura de qualitat suficient. No acceptem disfresses. Els vestits o armadures poden ser de l’Aliança Rebel, el Costat Fosc, l’Imperi, Sith, Vella o Nova República, Ordre Jedi, Primera Ordre, Resistència, Naboo, contrabandistes, criatures, droides o qualsevol altre personatge aparegut a Star Wars. També acceptem Mandalorians genèrics.

2. Fotos del vestit

Quan demanis ser membre, necessitem almenys quatre fotos del vestit (frontal, d’esquena i tots dos perfils). Hi has aparèixer tu amb el vestit posat. Pots enviar les teves fotos per email reclutaswc@gmail.com o si ho prefereixes publicar-les en el nostre fòrum. Els membres de Star Wars Catalunya t’indicaran si cal alguna modificació o si pots passar a formar part de l’associació.

Com fer les fotos

  • Fes-te la foto sobre un fons llis en una zona ben il·luminada.
  • Si fas servir flash, estigues a prop del fons per evitar ombres.
  • El teu vestit s’ha de veure al complet. Fes fotos dels detalls. Potser et demanem alguna per confirmar que tot és correcte.
  • Fes-te diverses fotos i escull les millors.

3. Sol·licitud d’ingrés

Primer, registra’t en el nostre fòrum. T’enviarem un email de confirmació i a partir de llavors podràs començar a escriure-hi. La zona per membres només la podràs veure una vegada que la teva sol·licitud sigui aprovada. Presenta’t en el fòrum i fes clic a “VOLS SER MEMBRE?,” on podràs penjar les teves fotos i informació sobre el teu vestit.

Assegura’t de seguir les recomanacions anteriors per fer les fotos. Afegeix tantes fotos com creguis necessari perquè s’apreciïn tots els detalls del vestit.

Quan el teu vestit o armadura sigui aprovada, t’enviarem un formulari d’alta que has d’omplir i enviar-lo per correu o e-mail.

Per a qualsevol consulta tens l’email reclutaswc@gmail.com

4. Espera a la confirmació d’alta

En un termini màxim de dues setmanes hauries de rebre resposta a la teva sol·licitud. Si hi ha algun retard, envia’ns un email per revisar l’estat de la teva sol·licitud.

Quan siguis donat d’alta, rebràs un email de benvinguda. En ell et inclourem informació sobre l’associació Star Wars Catalunya, la quota anual i informació de comportament en actes.

Si es denega l’alta, s’enviarà un missatge explicant els motius i com solucionar-ho. Estarem encantats d’ajudar-te perquè puguis ser membre.
Encara que l’alta de membre sigui denegada, seguiràs podent publicar a la part pública del nostre fòrum. Això si, cada intent de ser membre haurà d’anar de nou acompanyat per una sol·licitud d’ingrés.

5. A divertir-nos!

Els membres seran notificats de tots els actes que realitzem i podran participar-hi. Et recomanem visitar periòdicament el fòrum i consultar el Calendari d’Actes. Anem a fer una gran tasca junts!

Share this Page