Qui Som

Star Wars Catalunya va néixer l’any 2011 com una agrupació d’amics que compartíem una afició: posar-se dins la pell d’un personatge d’Star Wars, tant imperial com rebel. Vam decidir portar la màgia d’aquest món fantàstic allà on poguéssim, amb la mateixa il·lusió que ens va unir.

Amb la nostra dedicació, hem anat aconseguint que els nostres vestits i armadures fossin el més fidels possibles als de la saga. A través del nostre Fòrum, compartim els nostres coneixements en aquesta matèria i tothom pot preguntar i ser assessorat segons el vestit o armadura que es vulgui fer. Això ha fet que el nostre grup vagi creixent amb nouvinguts, que interessant-se per la nostra tasca, han entrat a formar-ne part.

Tot plegat va fer que l’any 2013, ens constituíssim oficialment com a Associació sense ànim lucratiu. Actualment continuem creixent i oferint el nostre saber fer i el nostre tarannà allà on anem. Els actes als quals assistim tenen i han de tenir sempre un caràcter sociocultural, educatiu i/o solidari, preferentment dins la comunitat autònoma de Catalunya, (tot i que hem col·laborat a altres comunitats) i relacionats amb el món d’Star Wars, la fantasia i la ciència ficció en general.

Si desitgeu més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a info@starwarscatalunya.com o a travès del nostre formulari de contacte.

Share this Page