Què Fem

El motor que mou la nostra associació es composa d’un engranatge principal, la SOLIDARITAT..

Tractem de compaginar les nostres vides personals amb aquesta afició i portar la diversió a tot tipus d’activitats socioculturals, educatives i/o solidàries. Visitem hospitals infantils per portar la il·lusió a la mainada ingressada, recaptem fons i/o joguines per altres actes benèfics, assistim a festivals i salons del còmic, fem desfilades, col·laborem amb altres associacions a convencions,….

Uns actes que ens caracteritzen des de fa molts anys i que el públic gaudeix cada any a la ciutat de Barcelona, són les nostres Desfilades Commemoratives al mes d’abril a les Festes de la Primavera de la Sagrera i allà on ens cridin sempre amb finalitats solidaris. Els nostres seguidors tenen l’oportunitat de veure els diferents personatges que tenim i fer-se fotografies amb ells en acabar.

Si esteu interessats en la nostra participació i/o col·laboració a qualsevol acte de les característiques abans esmentades, no dubteu a posar-vos en contactes amb nosaltres a info@starwarscatalunya.com o a travès del nostre formulari de contacte.

Share this Page