Pilot Rebel X-Wing

Pilot Rebel: X-Wing (Ep IV; VI), Y-Wing (Ep IV)

 1. Granota de treball color taronja amb tancament davanter i coll mao. Butxaques superposades amb tapeta, minim requerit una al braç dret i unes petites butxaques en forma de tub i sense tapeta al braç esquerre a les que es situaran tres peces cilíndriques amb acabat metàl·lic.
  PilotoRebelde_XWing_01
 2. Pitet en tela blanca amb tirants a la part de les espatlles i sota les aixelles (aquesta sera la part on hi haurà una tanca). Tan la part davantera com la de darrere portaran un seguit de costures horitzontals d’1 cm aprox, les quals aniran alternant un relleu (un tub de plastic flexible, el que permetra la comoditat del vestit, a tota la longitud de la costura).
  PilotoRebelde_XWing_02
 3. Caixa “amb mecanismes” seguint la imatge. De la qual sortiran 4 cintes per la subjecció al cos. Les superiors son fixes, rodejant el coll. Les dues inferiors tenen una tanca d’ajustament a la part de darrere i s’ajusten per sota les costelles. D’aquesta caixa en sortira un tub flexible (amb rugositats, tipus desaigüe) que anirà a morir al costat esquerre finalitzant en una peça negra de plastic en angle, fixada a la granota.
  PilotoRebelde_XWing_03
 4. Cintes d’arnés en color gris, segons l’esquema. Cinturó amb el mateix material, amb una tanca metàl·lica.
  PilotoRebelde_XWing_04 PilotoRebelde_XWing_05 PilotoRebelde_XWing_06
 5. Cinta d’arnés en color negre a la cama esquerre, amb un seguit de costures obertes en les que es situaran unes peces amb acabat metàlic cilíndriques.
  PilotoRebelde_XWing_07
 6. Botes de treball en negre, altes fins al bessó.
 7. Guants negres en forma acampanada fins a la meitat de l’avantbraç.

NIVELL SÚPER:

 • Butxaques a la granota: un parell davanteres a l’alçada de les costelles. Dues mes a l’alçada de les caderes i dos parells mes amb tapeta sobre i sota els genolls. Totes elles superposades.
  PilotoRebelde_XWing_08
 • Panell de comunicació a la màniga esquerre.
  PilotoRebelde_XWing_09
 • Casc.