Jedi Genéric

Jedi genèric

Túnica: En material amb un cert gruix i caiguda. Llargada fins quasi tocar a terra. Ample i amb vol. Mànigues amples fins als nusos de la mà. Caputxa ample amb origen i final a l’obertura mateixa de la túnica.
Camisa: Estil kimono, creuada a la part davantera amb voraviu d’aprox. 8 cm d’amplària. Tela amb caiguda i fibra visible. Llargada fins la meitat de la cuixa o fins quasi tocar a terra. Mànigues amples fins als nusos de la mà. Sota aquesta camisa s’accepten dues opcions: jersei de coll alt (aquesta opció va acompanyada del kimono i els obis de llargada fins a terra) o varis kimonos (de semblant textura, forma que el primer) en secuencia de tancament fins arribar al coll.
Obis: Tres cintes rectangulars del mateix material que la camisa d’amplària 20-25 cm. Una d’aquestes cintes anirà en forma de faixa, ajustant el kimono a la cintura. Les altres dues es situen des de les espatlles fins la part davantera i darrere, passant sota l’obi-faixa. La llargada d’aquestes cintes pot variar entre 8-10 cm mes llarg que el kimono o llargada fins quasi tocar a terra.. Aquestes dues cintes poden mostrar algun tipus de dibuix geomètric o símbol amb caràcter tribal.
Pantalons: Tela forta. Peça no ajustada al cos.
Botes: fins als genolls i sense taló. Cremallera lateral o al darrera. S’accepten i milloren arnesos en material tipus pell.
No son vàlides botes amb cordons visibles.

Cinturó: Dues opcions:

    • Cinturó base realitzat amb material tipus pell. El color pot variar en tons terra. Amplada mínima 8 cm i un gruix mínim de 2 mm. La tanca haurà de ser al darrera. Cinturó secundari de gruix aprox 2 cm. Tanca davantera metàl·lica tipus J-Hook o similar (no civella tradicional). A una distància de 25 cm aprox. de la civella per les dues bandes, el cinturó secundari anirà fixat al cinturó base per un aprell de rivets metàl·lics.
      Sistema d’anclatje per al sabre làser al cinturó base disposat al cinturó base.
    • Cinturó únic, realitzat amb material tipus pell. El color pot variar en tons terra. Amplada mínima 8 cm i un gruix mínim de 2 mm. Civella metàl·lica rectangular amb les vores lleugerament arrodonides. Anclatje  per al sabre làser.

 

Les dues opcions aniran situades sobre l’obi-faixa.

Sabre làser: S’accepta un mànec situat al cinturó base, realitzat amb materials d’aparença metàl·lica, goma tipus cautxú i alguns elements electrònics com interruptors de petit tamany. O bé un sabre làser d’efecte realista. Les dues opcions poden ser per compra o realitzades artesanalment.

Pels colors de les robes es pot jugar amb: tonalitats terroses, grisos. blancs. També s’accepten colors en tonalitats verdes, blaus, grogues i vermelles, en tons naturals, no fosforescents o brillants.

Nivell Súper:

Càpsules Jedi. Es realitzen amb taps de retoladors de la marca pilot. S’han de pintar de colors metàl·lics que poden variar del platejat, al daurat. Es situaran al cinturó base.

Diverses cartutxeres, realitzades en material similar a la pell, amb tapeta situades al cinturó base.